Вторник 23 Юли 2024

Търсене в този сайт

Посетете ни във Fb и You Tube

FasebookПоследвайте ни в YouTube.

Хостингът за проекта на този сайт е осигурен от СуперХостинг.БГ

Благодарим на СуперХостинг.БГ за подкрепата и спонсорство на уеб сайта ни! Асоциация Хипофиза

Благотворителен календар

Рейтинг
УжаснаОтлична 
Share
"Заедно срещу болестта"

В София можете да закупите календар от книжарница “Слънчоглед”, която се намира в сградата на Билла, на кръстовището на “Мадрид” и “Черковна”.

Шест красиви българки красят корицата на новия благотворителен календар за 2013 в подкрепа на хората с редки болести. Пред обектива на Станислава Ямакова и Яна Пенева застават шест силни жени, които всеки ден са изправени пред предизвикателството да живеят пълноценно, въпреки сериозните си здравословни проблеми. Целта им е да съберат средства за осигуряване на кислородни апарати за млади хора, болни от рядко срещаното заболяване муковисцидоза.

Тяхното послание към всички, които ежедневно се борят с тревога, болка и чести медицински манипулации, е, че животът може да бъде хубав, въпреки болестта.

Благотворителен календар 2013 г.-стр.3Редките болести са почти 8000 на брой и за много от тях няма лечение, както и обучени медицински специалисти, имащи опит със заболяването. Диагнози като акромегалия, муковисцидоза, синдром на Картагенер, таласемия майор и цервикална дистония са непознати за широката общественост и страдащите от тях се сблъскват с неразбиране или предразсъдъци, с трудности в лечението и рехабилитацията.

Красивите “лица” на редките болести искат да дадат кураж на всички страдащи, които се чувстват самотни и изолирани, да продължават да се борят за живота си и да се стремят да реализират потенциала си, въпреки тежките прогнози и трудностите.
Подкрепете тази кауза, като закупите благотворителен календар.

Можете да поръчате своя календар на и-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0889 324 216 Ваня Добрева.